Título del Libro: AcrollamAutor: Biel MesquidaDescripción del Libro: Després de la rebuda excepcional d’Els detalls del món, que va obtenir el Premi Nacional de Literatura 2006, Editorial Empúries celebra ara el seixantè aniversari de Biel Mesquida amb Acrollam, un singular volum amb 99 narracions. Text de  No hay etiquetas para este libro.

Título del Libro: Ertígens (ebook)Autor: Biel MesquidaDescripción del Libro: A Vertígens, els desitjos dAmador, un jove fotògraf, Llorença, una dona llesta i ambiciosa, i Benvinguda, una dama de noble avior, es barregen amb la força del paisatge de Formentor i sentrecreuen en una intriga excitant i perillosa. Biel Mesquida  No hay etiquetas para este libro.

Título del Libro: ‘estim A Tu (ebook)Autor: Biel MesquidaDescripción del Libro: Testim a tu és un retaule magnífic, lluminós i alhora escèptic de la Mallorca més estrictament contemporània. Biel Mesquida ofereix una visió descarnada i encesa duna illa que amenaça ruïna i que viu ancorada en una agonia submisa i acomodatícia,  No hay etiquetas para […]

Título del Libro: Ls Detalls Del Món (ebook)Autor: Biel MesquidaDescripción del Libro: Biel Mesquida (Castelló de la Plana, 1947) és llicenciat en Biologia i en Ciències de la Informació i s´ha distingit com a veu crítica dins i fora de la ficció. La seva primera novel·la, L´adolescent de sal (1975), és un dels textos més […]

Título del Libro: Crollam (ebook)Autor: Biel MesquidaDescripción del Libro: Acrollam nos sumerge en una Mallorca rabiosamente actual: Mesquida despliega un muestrario espléndido de personajes de toda edad y condición: la mujer inmigrante que trabaja en un hotel, la esposa abandonada que se consuela delante de un espejo, el  No hay etiquetas para este libro.